nyitólap

max-pelle bőr és szövet ülőgarnitúrák
Székesfehérvár
info@maxpelle.hu

telefon

Bőrápolás

Használati útmutatás a bőrápoláshozBőrápolás

  • Minden hőforrástól tartsa be a 30 cm-es távolságot. A bőr kiszáradhat, megrepedezhet vagy megkeményedhet, ha hosszú ideig fűtőtest vagy szellőző-berendezés mellett áll.
  • Ne tegye ki bőrbútorát közvetlen napsugárzásnak. Ne tegye bútorát közvetlenül ablak vagy erős fényforrás közelébe. Ha napon áll az anyag idővel kifakulhat, használjon szín felfrissítésre szolgáló terméket.
  • Semmi esetre se használjon erős kémiai vegyszereket vagy lakkokat a bútor közelében. Tartsa távol a bútorát az olyan termékektől, mint körömlakk, lakklemosó, lúg stb. Kerüljön minden olyan terméket, amely olajat vagy oldószert tartalmaz, mert ezek károsítják a bőr felületét.
  • A bőr élettartama javul, ha megelőző kezelést alkalmazunk. Általános szabály, hogy bőrbútorát félévente tisztítsa meg lerakódott szennyeződésektől. Tisztítás után használjon bőrápoló balzsamot, mely védi a bőrt a kiszáradástól!

Általánosan

A kárpitrészek szerves oldószerrel való tisztítása tilos. (pl. aceton, benzin, stb.) A fa részeknél enyhe mosószeres puha ruhával tisztítjuk, majd szárazra töröljük. Tilos a szemcsés súrolószer használata.


Jó tudni:

Házhozszállítás akár az Ön otthonába is
Vásárlás menete
Hogyan válasszunk ülőgarnitúrát

Legfrissebb híreink csak a Facebook-on!

Akcióinkról, újdonságainkról elsőként értesülhet, ha követi oldalunkat!

 
 

Max-Pelle

Mindenünk a minőség. Meggyőződésünk, hogy csak az érhet el eredményeket hosszú távon, aki kiváló minőségű bútorokat forgalmaz.

A Max-Pelle bemutatása

Katalógus

Kínálatunk megtalálható letölthető katalógusunkban is.

Katalógus letöltése

Max-pelle ülőgarnitúrák - 8000 székesfehérvár, Kőrösi u. 226.